PUH: 044-0500238
EMAIL: info@funkyfit.fi

Elämäsi huippukuntoon™ Lievestuore 9.1.2017

Elämäsi huippukuntoon™ Lievestuore 9.1.2017

Peruskuntoilijasta huippukuntoon!

Supersuosittu ryhmä starttaa taas tammikuussa!

Ryhmä on tarkoitettu pientä peruskuntoa omaavalle, jolla on tavoitteena parantaa kuntoa ja kiinteytyä. Teemme jokaiselle henkilökohtaisesti harjoitusohjelman, joten sinun ei tarvitsi vielä olla huippukunnossa. Käymme läpi hyvän kunnon osa-alueet: ravitsemus, lihaskunto, kestävyyskunto, liikkuvuus sekä kehon- ja mielenhuolto. Valmentajina toimivat koulutetut personal trainerit.

Tässä ryhmässä haluamme saada sinut innostumaan terveellisemmistä elämäntavoista sekä säilyttämään motivaatiosi. Tällä valmennuksella olemme valmentaneet jo 3000 asiakasta viiden vuoden ajan, ja  kehittäneet valmennusta jatkuvasti vastaamaan aina vain tarkemmin ja paremmin asiakkaittemme tarpeita.

Valmennus toteutetaan ryhmävalmennuksena. Valmennuksen aikana on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen tapaamiskertaan erikseen ostettuna.

Mitä sinä saat?

  • 6 tapaamista ryhmän kanssa (Tapaamisen kesto kaksi tuntia)
  • Kehonkoostumusmittaus x 3 ja kuntotestit x 2
  • Ravinto-ohjeet
  • Henkilökohtainen harjoituskalenteri ryhmän ajaksi
  • Henkilökohtaiset sykerajat ja sykeharjoituksia
  • Liikkuvuusharjoitteluohjeet
  • Kuntosali- / kotitreeniohjelma
  • Juoksuharjoitusohjeet
  • Työkaluja stressinhallintaan ja parempaan uneen
  • Rutkasti innostusta ja motivaatiota!

Tapahtuman tiedot

Hinta: 98,33e/kk (yht.295e). Kurssin voit maksaa myös osa-maksulla ja liikuntaseteleillä. Opiskelijoille -10% alennus opiskelijakorttia vastaan.

Lasku valmennuksesta tulee sähköpostiin valmennuksen alettua. Jos et pääse jollekin tapaamiselle voit käydä mahdollisesti korvaamassa toisen ryhmän matkassa.

Lievestuore

Tapaamiset maanantaisin klo. 19.00-21.00

Ensimmäinen tapaaminen 9.1
Toinen tapaaminen 23.1
Kolmas tapaaminen 6.2
Neljäs tapaaminen 20.2
Viides tapaaminen 6.3
Kuudes tapaaminen 27.3

Valmentajana: Essi

Paikka: Laurinkylän koulu

 

 

Ilmoittautuminen

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Osoite (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Alekoodi

Viesti

captcha

Ohjelma

Ensimmäinen tapaaminen

Kartoitetaan lähtötilanne kehonkoostumuksen mittaamisella ja lihaskuntotesteillä. Etsitään innostava ja motivoiva tavoite valmennuksen ajaksi. Halutessasi sinusta otetaan myös valokuva lähtötilanteestasi.

Toinen tapaaminen

Käymme läpi ravitsemuksen perusasiat, joilla voit muokata kehonkoostumustasi tehokkaasti. Ruokavalion avulla voit parantaa terveyttä, kiinteytyä ja saada enemmän lihasmassaa sekä lisää energiaa. Tavoitteena omien ravintotottumusten muuttaminen pysyvästi terveelliseksi mielentyökalujen avulla.

Kolmas tapaaminen

Lihaskuntoharjoittelu kuntosalilla. Painoharjoittelulla muokkaat kehoasi, parannat ryhtiäsi, lisäät jaksamistasi ja kiinteydyt. Saat kuntosaliohjelman ja kotitreenin sekä käymme yhdessä läpi oikeat suoritustekniikat ja sopivat painot omia tavoitteita ajatellen.

Neljäs tapaaminen

Välimittaukset kehonkoostumusmittaus- laitteella.

Stressin ja unen vaikutus syömiseen sekä painonhallintaan. Opi hallitsemaan aikaa, rentoutumaan ja olemaan tehokas.

Viides tapaaminen

Oikeilla sykkeillä ja harjoitusrytmillä pääset haluamaasi tuloksiin. Kestävyyskunto auttaa jaksamaan arjessa, parantaa vastustuskykyä ja stressinsietokykyä. Käymme läpi sykeharjoituksia sekä oikeaa juoksutekniikkaa. Miten kehoa huolletaan ennen ja jälkeen treenin?

Kuudes tapaaminen

Mitataan saavutettuja tuloksia rasvaprosentin mittauksella, lihaskuntotestillä sekä leveällä hymyllä. Suunnitellaan, kuinka pysyt tuloksissasi myös valmennuksen jälkeen. Valokuvat saavutetuista tuloksista. Lopuksi motivaatioharjoitus jatkoa ajatellen.

 

Mikäli et pääse osallistumaan jollekin tapaamiselle, voit halutessasi korvata tämän kerran toisen ryhmän matkassa omalla tai muilla paikkakunnilla, mikäli sopiva ryhmä on samaan aikaan käynnissä. Saat jokaisesta tapaamisesta myös kirjallisen materiaalin.