PUH: 044-0500238
EMAIL: info@funkyfit.fi

Elämäsi huippukuntoon™ Palokka 5.4

Elämäsi huippukuntoon™ Palokka 5.4

Peruskuntoilijasta huippukuntoon!

Supersuosittu ryhmä starttaa nyt myös Palokassa!

Ryhmä on tarkoitettu pientä peruskuntoa omaavalle, jolla on tavoitteena parantaa kuntoa ja kiinteytyä. Teemme jokaiselle henkilökohtaisesti harjoitusohjelman, joten sinun ei tarvitsi vielä olla huippukunnossa. Käymme läpi hyvän kunnon osa-alueet: ravitsemus, lihaskunto, kestävyyskunto, liikkuvuus sekä kehon- ja mielenhuolto. Valmentajina toimivat koulutetut personal trainerit.

Tässä ryhmässä haluamme saada sinut innostumaan terveellisemmistä elämäntavoista sekä säilyttämään motivaatiosi. Tällä valmennuksella olemme valmentaneet jo yli 2000 asiakasta viiden vuoden ajan, ja  kehittäneet valmennusta jatkuvasti vastaamaan aina vain tarkemmin ja paremmin asiakkaittemme tarpeita.

Valmennus toteutetaan ryhmävalmennuksena. Valmennuksen aikana on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen tapaamiskertaan erikseen ostettuna.

 

 

Mitä sinä saat?

  • 6 tapaamista ryhmän kanssa (Tapaamisen kesto kaksi tuntia)
  • Kehonkoostumusmittaus x 3 ja kuntotestit x 2
  • Ravinto-ohjeet
  • Henkilökohtainen harjoituskalenteri ryhmän ajaksi
  • Henkilökohtaiset sykerajat ja sykeharjoituksia
  • Liikkuvuusharjoitteluohjeet
  • Kuntosali- / kotitreeniohjelma
  • Juoksuharjoitusohjeet
  • Työkaluja stressinhallintaan ja parempaan uneen
  • Rutkasti innostusta ja motivaatiota!

 

 

Tapahtuman tiedot

Hinta: 99,33e/kk (yht.298e). Kurssin voit maksaa myös osa-maksulla ja liikuntaseteleillä. Opiskelijoille -10% alennus opiskelijakorttia vastaan.

Lasku valmennuksesta tulee sähköpostiin valmennuksen alettua. Jos et pääse jollekin tapaamiselle voit käydä mahdollisesti korvaamassa toisen ryhmän matkassa.

PALOKKA

Tapaamiset keskiviikkoisin klo 18-20

Ensimmäinen tapaaminen 5.4
Toinen tapaaminen 19.4
Kolmas tapaaminen 3.5
Neljäs tapaaminen 24.5
Viides tapaaminen 7.6
Kuudes tapaaminen 28.6

Valmentajana: Eeva-Maija

Paikka: Palokan yhtenäiskoulu, koivutie 5, 40270 Palokka

 

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutetusta varauksesta perimme 50% kurssin hinnasta.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Osoite (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Alekoodi

Viesti

captcha

Ohjelma

Ensimmäinen tapaaminen

Kartoitetaan lähtötilanne kehonkoostumuksen mittaamisella ja lihaskuntotesteillä. Etsitään innostava ja motivoiva tavoite valmennuksen ajaksi. Halutessasi sinusta otetaan myös valokuva lähtötilanteestasi.

Toinen tapaaminen

Käymme läpi ravitsemuksen perusasiat, joilla voit muokata kehonkoostumustasi tehokkaasti. Ruokavalion avulla voit parantaa terveyttä, kiinteytyä ja saada enemmän lihasmassaa sekä lisää energiaa. Tavoitteena omien ravintotottumusten muuttaminen pysyvästi terveelliseksi mielentyökalujen avulla.

Kolmas tapaaminen

Lihaskuntoharjoittelu kuntosalilla. Painoharjoittelulla muokkaat kehoasi, parannat ryhtiäsi, lisäät jaksamistasi ja kiinteydyt. Saat kuntosaliohjelman ja kotitreenin sekä käymme yhdessä läpi oikeat suoritustekniikat ja sopivat painot omia tavoitteita ajatellen.

Neljäs tapaaminen

Välimittaukset omrom kehonkoostumusmittaus- laitteella.

Stressin ja unen vaikutus syömiseen sekä painonhallintaan. Opi hallitsemaan aikaa, rentoutumaan ja olemaan tehokas.

Viides tapaaminen

Oikeilla sykkeillä ja harjoitusrytmillä pääset haluamaasi tuloksiin. Kestävyyskunto auttaa jaksamaan arjessa, parantaa vastustuskykyä ja stressinsietokykyä. Käymme läpi sykeharjoituksia sekä oikeaa juoksutekniikkaa. Miten kehoa huolletaan ennen ja jälkeen treenin?

Kuudes tapaaminen

Mitataan saavutettuja tuloksia rasvaprosentin mittauksella, lihaskuntotestillä sekä leveällä hymyllä. Suunnitellaan, kuinka pysyt tuloksissasi myös valmennuksen jälkeen. Valokuvat saavutetuista tuloksista. Lopuksi motivaatioharjoitus jatkoa ajatellen.

 

Mikäli et pääse osallistumaan jollekin tapaamiselle, voit halutessasi korvata tämän kerran toisen ryhmän matkassa omalla tai muilla paikkakunnilla, mikäli sopiva ryhmä on samaan aikaan käynnissä. Saat jokaisesta tapaamisesta myös kirjallisen materiaalin.