PUH: 044-0500238
EMAIL: info@funkyfit.fi

Funky Fat™ Vaajakoski 24.8

Funky Fat™ Vaajakoski 24.8

Suosittu Funky Fat -ryhmä painonpudottajille alkaa jälleen Jyväskylässä Elokuussa 2017!

Haluatko pudottaa painoasi, mutta into loppuu kesken? Tarvitsetko työkaluja hallitsemaan syömistäsi ja ylläpitämään motivaatiota?

Funky Fat –ohjelma on tarkoitettu aivan tavallisille ihmisille; sellaisille, jotka haluavat ottaa hyvällä ryhmähengellä haasteen vastaan ja lähteä painonpudotusmatkalle, muutamaa kokoa pienemmät ihanat vaatteet ja pysyvä tasapaino mielessä! Olet ehkä kokeillut jo aikaisemmin kaikenlaisia laihdutuskuureja. Tällä valmennuksella  on tavoitteena laittaa kaikki palikat kuntoon ja muuttaa omaa ajatusmaailmaa, jolloin painonpudottaminen onnistuu ja saavutetut tulokset myös pysyvät. Kun ymmärrät mistä käytöksesi kumpuaa ja muutat omia ajatusmallejasi syvemmältä löydät kehostasi kodin, jossa on helppoa olla onnellinen <3

Funky Fat -valmennukset ovat pyörineet Funky Fitillä jo viiden vuoden ajan. Tänä aikana olemme jatkuvasti kehittäneet valmennusta niin valmennettavien kuin valmentajienkin toiveiden ja kokemusten mukaisesti. Tämän hetkinen valmennus on siis pitkään ja harkiten hiottu kokonaisuus juuri painonpudottajia ajatellen, ottaen huomioon niin valmennettavan oman kehon, mielen kuin jokaisen oman elämäntilanteenkin.

Ohjelma:

1. Matkan aloitus ja kehonkoostumusmittaukset. Oman elämän kartoitus, tavoitteiden asettaminen sekä suunnitelma tulevaa matkaa varten.

2.  Ruokavalion voima. Tällä kerralla opit miten sinun tulee syödä, jotta saat toivomasi tulokset ja vihdoinkin ymmärrät myös miksi!

3. Lihaskuntoharjoittelu. Käymme läpi perusliikkeiden tekniikkaa ja hieman teoriaa lihasten rasittamisen takaa joka motivoi sinut painojen äärelle. Saat myös vinkkejä siihen miten motivoit itseäsi vaikeiden vaiheiden ja tilanteiden yli. Teemme yhdessä harjoitteita motivaation tueksi.

4. Mittaukset kehonkoostumusmittarilla.  Kuinka vaikutat stressinhallinnalla ja levolla painoosi? Lopuksi kehoa ja mieltä parantava rentoutus.

5.  Miten saat tuloksia muuttamalla omia uskomuksia, tunteita ja opittuja toimintamalleja. Tehokas treeni, jota voit jatkossa tehdä myös kotona!

6. Tunnelukkoja syntyy koko elämämme ajan, mutta tiedostamalla niitä pystymme muuttamaan käytöstämme toivottuun suuntaan. Tunnelukkojen lisäksi syvennämme osaamista ravinnosta sekä teorian siirtämisestä käytäntöön.

7. Syke- ja liikkuvuusharjoittelua ulkona. Miten kehonhuolto vaikuttaa tulosten saamiseen ja omaan hyvinvointiin?

8. Loppumittaukset, kuntotestit sekä tienviitat tulevaan <3

Funky Fit pidättää oikeudet aikataulumuutoksiin :)

Tapahtuman tiedot

Valmentajina toimiii liikunta-alan ammattilaiset. Hyödynnämme valmennuksissa  laajaa osaamista niin Personal trainingin-, NLP:n-, Life Coach:ngin- ja Henkisen valmennuksen työkaluista.

Aika:
Torstaisin klo 17.30-19.30
1) 24.8 klo 17.30 – 19.30
2) 7.9 klo 17.30 – 19.30
3) 21.9 klo 17.30 – 19.30
4) 12.10 klo 17.30 – 19.30
5) 26.10 klo 17.30 – 19.30
6) 9.11 klo 17.30 – 19.30
7)  23.11 klo 17.30 – 19.30
8) 14.12 klo 17.30 – 19.30

Hinta 119e / kuukaudesssa. Kesto 4 kuukautta. (Voit maksaa liikuntaseteleillä)

Valmentajana Sari

Paikka: Funky Fit Oy, Tikkutehtaantie 2d 2 krs, 40800 Vaajakoski

Mitä sinä saat?

 • 8 tapaamista ryhmän kanssa (Tapaamisen kesto kaksi tuntia)
 • 1 henkilökohtaisen tapaamisen valmentajan kanssa (60min)
 • InBody –kehonkoostumusmittaus x 3 ja kuntotestit x 2
 • Ravinto-ohjeet
 • Henkilökohtainen harjoituskalenteri ryhmän ajaksi
 • Henkilökohtaiset sykerajat ja sykeharjoituksia
 • Liikkuvuusharjoitteluohjeet
 • Kuntosali- / kotitreeniohjelma
 • Työkaluja stressinhallintaan ja parempaan uneen
 • Työkaluja oman mielen hallintaan ja itsensä kehittämiseen
 • Facebook ryhmän joka tukee matkaasi
 • Valmentajan sekä ryhmän tuen
 • Rutkasti innostusta ja motivaatiota!

Ilmoittautuminen

Varaus on sitova.

Kurssin voit maksaa myös osa-maksulla ja liikuntaseteleillä.  Varaus on sitova. Peruutetusta valmennuksesta perimme 50% maksun. Sairastapauksissa voi valmennuksen keskeyttää lääkärin todistusta vastaan.  Jos et pääse jollekin tapaamiselle voit käydä korvaamassa toisen ryhmän matkassa.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Osoite (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Alekoodi

Viesti

captcha