PUH: 044-0500238
EMAIL: info@funkyfit.fi

Liikunta

Ryhmäliikunta

Tilaa meiltä hauskat, tehokkaat ja monipuoliset liikuntaryhmät yrityksellesi tai kaveriporukallesi! Meillä asiakas on etusijalla. Tavoitteenamme onkin tehdä liikunnasta mielekästä kaikentasoisille liikkujille. Otamme kaikkien toiveet huomioon ja pyrimme löytämään jokaiselle sopivan tavan liikkua, kunnosta ja liikuntataustasta huolimatta.

Lue lisää
photobycaswell.com
inbody230

Kuntotestit

Haluatko saada lisää motivaatiota treenaamiseesi, apua painonhallintaasi ja tarkkaa tietoasi kehonkoostumuksesta? Kehonkoostumusmittauksessa arvioidaan lihasten ja rasvan määrä kehossa kokonaisuutena ja sen eri osissa: esimerkiksi raajoista ilmoitetaan erilliset lukemat. Lisäksi laite ilmoittaa suuntaa antavan arvion lihastasapainosta, lepoaineenvaihdunnasta, vyötärönympäryksestä ja rasvan määrästä kehon eri osissa.

Lue lisää

Personal Training

Personal trainer haluaa auttaa sinua saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi. Olitpa sitten vasta-alkaja, kuntoilija, laihduttaja tai iältäsi minkä ikäinen tahansa tulemme monipuolisella liikunnalla ja ruokavaliolla ohjaamaan sinut kohti parempaa oloa ja kehoa

Lue lisää
personal-training-550