PUH: 044-0500238
EMAIL: info@funkyfit.fi

Nettivalmennukset

Vuoden 2017 alussa Funky Fit starttaa kaksi uutta nettivalmennusta.

IRTI SOKERISTA- 30 päivän vieroitusohjelma

Haluatko irti sokerin kahleista pysyvästi? Nettivalmennuksemme avulla pääset eroon sokerista 30 päivän aikana ja samalla lisäät iloa ja energiaa elämääsi.

Valmennus alkaa 1.1.2017 ja voit käydä valmennusta läpi sinulle sopivassa tahdissa, missä ja milloin haluat.

Lue lisätietoja täältä.

ELÄMÄSI VIIMEINEN DIETTI- nettivalmennus

Uskomme siihen, että kaikki muutos lähtee ensisijaisesti omasta mielestäsi ja sinusta itsestäsi. Valmennuksen tarkoituksena on uppoutua syvälle painonpudotuksen haasteisiin. Mistä ylipainosi johtuu ja miten sinun kannattaa muuttaa omaa tapaasi toimia ja ajatella.

Tämän kaiken lisäksi saat ravinto- sekä harjoitusohjelman ohjeineen. Tarkoituksena ei ole syödä linnun lailla ja treenata joka päivä kolmea tuntia, vaan asentaa mieli uuteen asentoon josta seuraa todellinen muutos, jolloin  sinun ei tarvitse näännyttää itseäsi nälkään. Voit hyvin vähällä vaivalla muuttaa koko ajattelutapasi ja sen, kuinka reagoit ruokaan. Näin ollen syöt automaattisesti sitä, mitä tarvitset ja luovut asioista, joita haluat välttää.

Valmennus alkaa 13.2.2017. Lisätietoja valmennuksesta voit lukea täältä.

 

Tilaa itsellesi henkilökohtaiset harjoitusohjelmat sähköisesti

Rasvanpolttopaketti

Käristä liiat rasvat tehokkaalla kuuden viikon treeniohjelmalla. Aika on lyhyt, mutta jaksat tehdä töitä sitäkin enemmän ja saat tuloksia varmasti.

Rasvanpolttopakettiin kuuluu: 

  • Ravinto-ohjelma, joka opastaa sinua syömään terveellisesti ja hyvin. Ohjelmaa noudattamalla saat painosi putoamaan.
  • Liikuntaohjelma kuudelle viikolle
  • Kuntosali/kotitreeni
  • Venyttelyohjeet
  • Juoksu-ohjelma kuudelle viikolle
 Hinta: 60e
Mikäli valmennuksen jälkeen tai sen aikana tarvitset apua arkeen palaamisessa, konkreettisia neuvoja oman ruokavalion päivittämiseen tai apua kuntosaliliikkeiden tekniikoissa voit varata ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen 60min tai soittoajan (puhelin tai skype) 60e lisähintaan.